Drsanje v Logatcu

Na sončno četrtkovo jutro, 7. decembra 2023, smo se z velikimi vrečami kombinezonov in drsalk ter nahrbtniki polnimi slastne malice in toplega čaja odpravili v Logatec na zimski športni dan – drsanje.

Ob prihodu pred Narodni dom smo si najprej izposodili drsalke. Nato smo se oblekli v kombinezone (ki ob zadrževanju toplote tudi ublažijo padce in poskrbijo za suha kolena in zadnjice), si s pomočjo učiteljic obuli in zategnili drsalke in se zares pogumno odpravili na drsališče. Sprva so bili nekateri malo zadržani in so si za lovljenje ravnotežja pomagali s pingvini, kaj kmalu pa smo že vsi drsali brez pripomočkov. Za ogrevanje smo se drsali v krogu, nato pa smo imeli pravo tekmovanje v lovljenje na ledu. Nekje na polovici drsanja smo si privoščili odlično malico iz nahrbtnikov izpod rok naše kuharice in se odžejali s sokom in čajem.

Utrujeni, malo mokri, nekateri potolčenih kolen in z nasmehi do ušes smo se preoblekli, še malo spili in se s kombijem odpravili nazaj v šolo, kamor smo, na veliko veselje in srečo, prispeli ravno v času kosila.

Fotografije drsanja si lahko ogledate TUKAJ.

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja