Prireditev ob materinskem dnevu

V petek, 24. marca popoldne, je naša dvorana zopet gostila lepo število obiskovalcev, ki so si prišli ogledat prireditev ob materinskem dnevu.

Za naše goste smo pripravili pester kulturni program. Učenci so se pod vodstvom učiteljice Ane najprej predstavili z gledališko igro Obiskali so nas Marsovci. Spoznali smo tri Marsovce, ki so po nesreči pristali na Zemlji. Zanje je bilo vse tako novo. Najmanjši Marsovček je kmalu začel pogrešati svojo mamo in prijazni Vseved je Marsovce s svojo čarobno napravo poslal nazaj na Mars. Konec dober, vse dobro.

Nato sta na oder stopili učenki Nina in Lara, ki sta prireditev povezovali in napovedali prve inštrumentaliste. Najprej so na klavir in harmoniko zaigrali bivši učenci podružnice; Maksim, Eva, Vita, Urban in Vito. Pogumno so nadaljevali naši učenci, ki so deklamirali pesmi o pomladi in družini. Ob spremljavi učiteljice in zborovodje pevskega zbora, Mihaele, so zapeli tri pesmi. Na inštrumente so pozneje zaigrali tudi naši učenci; Nace na kitaro, Teo na klavir in Ivana na flavto. Z učiteljico Nives so se učenci naučili dva plesa angleških pesmi – tako smo z njimi ponovili angleško abecedo in vsake toliko “zmrznili”.

Ob koncu prireditve smo zbrane povabili na ogled razstave starih predmetov, katero so pripravili učenci 1. in 2. razreda. Mamice, babice, tete, sestre in dekleta smo razveselili še s cvetlicami.

Fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja