Smučarski tečaj v Šentjoštu

Učenci in učenke naše podružnice so se v februarju (13. – 16.) udeležili smučarskega tečaja v Šentjoštu. Več sta zapisali učenki 5. razreda, Ana in Nina.

(foto: Marjan Kranjc)

V ponedeljek smo se predstavili drug drugemu in se ogreli. Nato smo se razdelili v skupine in pričeli s smučanjem. Bila sem v najboljši ekipi. Učila me je učiteljica Jerneja. V torek smo se zopet ogreli in odšli smučat. Ker smo nekateri že dovolj dobro smučali, smo se lahko šli spustit po veliki strmini. Smučarski tečaj mi je bil zelo všeč.

Nina Krvina, 5. razred

V sredo, 15. februarja, sem na smučarskem tečaju spoznala novo prijateljico Evo. Na začetku smo se ogreli. Potem so nam pripravili poligon. V pancarjih smo morali hoditi okoli stožcev. Nato smo šli na vlečnico. Moja sestrica Eva je bila ta dan prvič na smučeh. Potem smo se spustili po progi. S prijateljico Evo sva padli. Učitelj nama je rekel, da sva se podrli kot domine. Ob 18. uri smo imeli pavzo. Pili smo čaj. Po pavzi smo nadaljevali s smučanjem. Pretvarjali smo se, da smo igrali košarko. Tapkali smo nevidno žogo in ob zadevanju koša skočili s smučmi v zrak. V četrtek ni bilo obljubljene tekme. Po ogrevanju smo se s sredine smučišča spustili po eni smučki. Med spustom sem zavila levo in padla. Nato smo šli na vlečnico. Spustili smo se kot letala. Ob zaključku tečaja smo dobili diplome. Potem smo šli v kočo na čaj in pico. Ko je prišla Ninina mami smo odšli domov.

Ana Zaplotnik Primc, 5. razred

(foto: Katja Klemenčič)
(foto: Marjan Kranjc)
(foto: Marjan Kranjc)

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja