Pohod na Kucelj

Všeč mi je bilo, ko smo šli na Kucelj. Bil je lep razgled. Všeč mi je bilo, ko smo šli do male koče in ko smo videli dva slepca. Potem smo šli naprej skozi gozd. V gozdu sem našel gozdni dežnik. Fino mi je bilo, ko sva z Maksimom dala miški žir in listke. Bila je skrita v eni luknjici, potem pa je prišla ven iz druge luknjice. Všeč mi je bilo tudi, ko smo plezali po drevesih. Na Kuclju sta se mi odkotalili dve jabolki. Eno v grmovje in eno v zemljo. Na avtobusu za domov sem malo zaspal. Imel sem se lepo.

Nace Korošec, 1. razred

Najboljše mi je bilo, ko smo iz kombija gledali miške. Potem smo šli do koče na Čavnu. Na Kuclju smo si dajali žige na roko. Pojedli smo sendviče in pili. Jedli smo tudi bombone. Nekaj jih imam še doma. Na vrhu smo se tudi slikali. Ko smo hodili navzdol, je bil zelo lep gozd. Na izletu sem se imela lepo.

Ivana Justin, 1. razred

Pohod na Kucelj

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prišli iz kombija in zagledali lep razgled nad Ajdovščino in morje. Najprej smo odšli do koče na Čavnu. Videli smo velike skale in veliko miši. Našli smo dudo in sončna očala. Prišli smo na Kucelj. Tam smo jedli bombone, Frutabele in sendviče ter pili pijače. Na roke smo si odtisnili žige. Potem nas je gospod slikal in šli smo naprej na Malo goro. Pri koči smo spet jedli in pili. Naprej smo odšli po hribu. Vodnik Miha nam je povedal, da so bile tukaj divje svinje. Potem smo se zopet ustavili in malo popili. Šli smo naprej in prišli do koče na Čavnu. Potem smo prišli do kombija in se odpravili domov.

Lara Treven, 3. razred

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prišli na vrh Kuclja. Tam smo imeli lep razgled. Ker smo bili lačni, smo pojedli sendviče in bombone. Ko smo šli s Kuclja, je bilo zelo strmo. Odšli smo še na Malo goro. Tam smo se odpočili. Po poti proti kombiju sta Nace in Maksim dala miški žir.

Ana Zaplotnik Primc, 3. razred

Zjutraj sem zgodaj vstala in pojedla zajtrk. Potem me je Anina mami peljala v šolo. Odpeljali smo se na Primorsko. Ko smo prispeli, smo se uredili in šli h koči na Čavnu. Nato smo odšli na Kucelj. Tam smo pili in jedli. Tudi sladkarije. Slikali smo se in odšli na Malo goro. Potem smo se odpravili proti kombiju in odšli domov. Dan je bil lep. Posebej všeč mi je bil razgled.

Nina Krvina, 3. razred

(klikni) FOTO

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja