CŠOD Jurček

Sreda, 30. 9. 2020

Zjutraj, ko sem vstala, sem pojedla zajtrk in si umila zobe. Oblekla sem se in šla v šolo. Tam smo malo počakali in že je prišel kombi. Odpeljali smo se do Rovt, kjer smo se presedli na avtobus. Odpeljali smo se in po dolgi vožnji prispeli v Kočevje. Pred domom Jurček smo pomalicali in odšli urejat sobe. Ko so bile sobe urejene, smo odšli na kosilo. Po kosilu smo se malo poigrali in odšli do jame. V jami smo pili vodo iz kapnikov in ugasnili luči. Odpravili smo se nazaj v dom, kjer smo imeli večerjo in kviz (o športnikih, našem telesu in Sloveniji). Po kvizu smo se utrujeni odpravili spat.

Nina Krvina, 3. razred

Četrtek, 1. 10. 2020

V četrtek smo se zbudili in oblekli. Odšli smo na zajtrk. Ko smo pojedli, smo šli na igrala in nato na lokostrelstvo. Odlično nam je šlo. Po kosilu nas je učitelj Robert odpeljal do Kočevskega jezera. Tam nam je povedal zgodbo o grofu Frideriku in Veroniki Deseniški. Ko smo prišli nazaj, nas je že čakala večerja. Po večerji smo odšli na nočni pohod. Na cilju smo ugasnili luči. (Ugotovili smo, da je v jami dosti temneje, kot na prostem ponoči.) Čez kratek čas smo prižgali luči in odšli nazaj v dom. Po tuširanju nam je učiteljica Agnes prebrala zgodbico in nam zaželela lahko noč.

Lara Treven, 3. razred

Petek, 2. 10. 2020

V petek zjutraj smo vstali in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo začeli pakirati. Ko smo imeli vse spakirano, smo se odpravili na orientacijski tek. V skupini sem bila z Nino, Nacetom, Laro in Ivano. Z orientacijskega teka smo se vrnili prvi. Ko smo prišli nazaj do doma Jurček, smo pojedli kosilo in se z avtobusom odpravili domov.

Ana Zaplotnik Primc, 3. razred

FOTO (klikni)

Ta vnos je bil objavljen v Zgodilo se je. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja